Винний ДЖЕМ "ЗДОРОВ'Я"

100% натуральний біологічно активний продукт. 

Має концентрований склад корисних компонентів. 

БЕЗ цукру, спирту, домішок.

БЕЗ термічної обробки.

Сприяє відновленню та загальному укріпленню організму на клітинному рівні.

Вага нето: 200гр.

315 ₴
Є в наявності

Винний ДЖЕМ "ЗДОРОВ'Я" містить цілий комплекс:

- антиоксидантів: антоціани, поліфеноли, катехіни, кварцетин та ін.

- органічних кислот: винна, яблучна, мурашина, лимонна, щавелева, бурштинова, саліцилова та ін.

- біофлавоноїдів винограду (вітамін Р), вітаміни А, С, групи В, РР, Е;

- мінеральних речовин: калій, кальцій, залізо, магній, фосфор, натрій, марганець, мідь, цинк та ін. 

Винний ДЖЕМ "ЗДОРОВ'Я" стане гармонійним, оригінальним та корисним доповненням до будь-якого столу, страви або події.

Загальний вплив Винного ДЖЕМУ "ЗДОРОВ'Я" на організм:

Антивірусна дія

Танін, який міститься в продукті, сприяє інактивації вірусу та блокуванню його проникання в клітини.

Бактерицидна дія.

Залізо, яке міститься в продукті, в поєднанні з природним вітаміном С, сприяє укріпленню імунної системи та більш успішній боротьбі  з інфекціями та мікробами.

Система шлунково-кишкового тракту.

Винний ДЖЕМ "ЗДОРОВ'Я" позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту, а саме:

- сприяє покращенню обміну речовин, нормалізуючи кислотність шлунку;


- корична кислота, яка входить у склад продукту, сприяє стимуляції секреції жовчного міхура, що допомагає перетравленню «важкої» їжі;


- концентрований склад вітамінів та поліфенольних сполук позитивно впливає на покращення мікрофлори кишечника;


- допомагає перешкоджати накопиченню жирової тканини шляхом активації ферменту, здатного розщеплювати жири;


- допомагає створювати захистний слизовий шар кишечника, захищаючи від розвитку деяких запалень;


- флавоноїди, ресвератрол та проантоцианідіни мають виражені антиоксидантні властивості. Це сприяє боротьбі з окислювальним стресом в організмі.

Серцево-судинна система.

Такі сполуки, як біоактивні рослинні поліфеноли (кверцетин, катехін, ресвератрол та ін.), природний аспірин, галова кислота тощо,  сприяють:

- покращенню роботи серцево-судинної системи, знижуючи ризик виникнення серцевих захворювань;


- зміцненню серцевого м'язу та стінок кровоносних судин;


- нормалізації показників гемоглобіну;


- зниженню рівня шкідливого холестерину;


- виведенню радіонуклідів;


- розрідженню крові, знижуючи ймовірність виникнення тромбів та покращуючи кровообіг;


- боротьбі з анемією.


Не являється лікарським засобом!

Інформація  представлена виключно для ознайомлення та не призначена для встановлення діагнозу та призначення лікування.

Варіанти вживання Винних ДЖЕМІВ.

Корисні Винні ДЖЕМИ органічно дополнять Ваш раціон харчування, прикрасив його вишуканими смаками та ароматами.

Можна вживати як окремий елемент здорового харчування, так і в поєднанні з різними стравами.

Гармонічно поєднується з наступним:

СИРНА ТАРІЛКА (брі, камамбер, шаурс, нешатель, рокфор, горгонзола, пармезан, сири з козячого молока, Чеддер та ін.)

М'ЯСНА ТАРІЛКА (хамон, прошутто, мортаделло, брезаола, салямі, чорізо, корейка та ін.)

СНІДАНКИ (млинці, оладки, сирники, тости, каші, мюслі, круасани та ін.)

ВИПІЧКА (шарлотка, чізкейк, кекси, печиво, пироги, булочки, манник, пеппаркакор та ін.)

Також, з Винних ДЖЕМІВ можна робити напої: безалкогольний глінтвейн, різноманітні коктейлі, натуральні чаї та ін.


Рекомендації по вживанню: 

1. Продукцію рекомендується вживати під час або після прийому їжі.

2. Для приготування напоїв, продукцію можна розчинити у воді, що не перевищує температуру 38 0С, щоб максимально зберегти крисний концентрований склад продукту.

3. Для профілактичних цілей або у складі комплексної програми реабілітації рекомендована тривалість вживання становить 15-20 днів (дорослим 2-3 рази в день 1-2 чайні ложки (дітям від 3 років 0,5-1 чайної ложки) через 30 хвилин після їжі).


ВАЖЛИВО!!! При вживанні продукції рекомендується:

1. Дотримуватись споживання добової норми питної води, яка становить 1,5-2 літри на добу.

2. Не вживати продукцію натщесерце, так как вона має концентрований склад органічних кислот.

3. Мати на увазі, що продукт має тонізуючий вплив на мозок.


Умови зберігання: зберігати в темних, прохолодних приміщеннях при температурі  від 0 0С до 25 0С та вологості не більше 85%. Після відкриття упаковки зберігати в холодильнику. Зберігати в недоступному для дітей місці.


Протипоказання:

  • індивідуальна непереносимість продукту та/або його компонентів;
  • алергічна реакція на продукт та/або його компоненти;
  • людям, які хворіють сахарним діабетом, перед вживанням даного продукту рекомендується проконсультуватися с лікарем;
  • вагітним та годуючим рекомендується перед вживанням даного продукту проконсультуватись з лікарем, так як продукт розріджує кров.


Та перед вживанням будь-якого продукту пам’ятайте вислів мудрого цілителя Парацельса, який говорив: «Лише міра визначає, буди речовині шкідливою або корисною».

100% органічний, біологічно активний, концентрований продукт додаткового харчування.

Склад: натуральний концентрат безалкогольного ЧЕРВОНОГО СУХОГО ВИНА КАБЕРНЕ, натуральний мед акації.
В 200 грамах продукту "ЗДОРОВ'Я" міститься до 2л БЕЗАЛКОГОЛЬНОГО вина Каберне.
Енергетична цінність/калорійність на 200г: ≤2640kJ (кДж) / ≤631 kcal (ккал)
Харчова цінність на 200 г: білки ≤0,16g (г), жири – ≤1,22g (г), вуглеводи – ≤ 86,2g (г)
Не містить цукру, спирту, будь-яких консервантів, домішок або підсилювачів смаку.
Без термічної, НВЧ та будь-якої хімічної обробки.
Вітаміни: С, РР, А, Е, К, В1, В2, В5, В6, В7 та ін.
Мікроелменти: калій, каротин, залізо, кальцій, магній, фосфор, марганець, натрій, цинк, мідь, йод, хлор, сіра, бор, алюміній, цинк та ін.
Органічнв кислоти: вина, яблучна, молочна, лимонна, щавелева, корична, янтарна, саліцилова та ін.
Поліфеноли (антиоксиданти): флавоноїди, антоціани (що містять таніни), флаваноли ( в т.ч. процианідоли та катехіни), хінони, кумаріни, ресвератрол та ін.

Общие
Зовнішній вигляд Густа маса, допускається кристалізація
Структура Однорідна
Колір Рубіновий, з червоним відтінком
Запах Властивий вину
Питома щільність, г / дм3 1390 - 1410
Масова складова вологи, % 17 – 21