breadcrumbs_revolution_theme

Наслідуючи величезний досвід і практику енотерапії (грец οϊνος - oinos- вино; therapia - лікування), ампелотерапії (від грец. Ἄμπελος - ampelos - виноград; therapia - лікування) і народної медицини, розроблена технологія виробництва нового виду і якості натуральних продуктів харчування на базі системи біотичного консервування рослинних натуральних продуктів харчування.

Ця технологія роботи з НАТУРАЛЬНОЮ виноградно-винною сировиною дозволяє створювати корисні Винні ДЖЕМИ

БЕЗ цукру,

БЕЗ спирту,

БЕЗ додавання будь-яких домішок та загущувачів

БЕЗ підсилювачів смаку

БЕЗ ТЕРМООБРОБКИ.

Ми створюємо 100% натуральну, "живу", органічну продукцію , використовуючи виключно натуральну сировину і застосовуючи складні та довготривалі технологічні процеси. Відмінною рисою нашої технології є виключення термічної, СВЧ і будь-якої хімічної обробки сировини, що дозволяє забезпечити в повному обсязі на весь строк зберігання (до 5 років) всіх ензиматичних показників. В результаті, продукти зі своїми початковими корисними властивостями і мікроелементами зберігають всі свої цінні біологічно активні речовини так, ніби вони були подані у свіжому вигляді. В отриманих концентратах повністю виключено вміст спирту, цукру і будь-яких консервантів.

Суть нового типу консервації полягає в тому, що має місце парабіотічне (тимчасовезавмирання життєдіяльності компонентів продукту. Такий стан досягається за рахунок знайденої практичним шляхом осмотичної відповідності між агентом парабіотіком і продуктом. В якості одного з ряду парабіотічних агентів використовується мед.

Споживчі властивості нашої продукції на базі технології біотичного консервування продуктів харчування обумовлені властивостями вихідних компонентів, що входять в його склад - меду, біологічно активних продуктів бджільництва (БАПП) і т.п ... Так як всі вихідні компоненти є продуктами харчування, то отриманий з них продукт, відповідно, також являється продуктом харчування і вимоги, що накладаються на виробництво, вживання і реалізацію, такі ж, як у продуктів харчування.

Вироблені нами концентрати мають яскраво виражені дієтичні та терапевтичні властивості. Вживання їх в їжу не має обмежень (виняток алергія, індивідуальна чутливість до компонентів продукту) і не несе небезпеки разового передозування (можна вжити одноразово відразу всю упаковку без нанесення шкоди організму), хоча необхідно відзначити, що профілактичний і терапевтичний ефект буде спостерігатися при регулярному вживанні продукту від 1 до 3 чайних ложок на день.

І головне, пам'ятайте, що всі заходи, які вживаються по раціоналізації харчування, повинні бути помірними і доцільними, враховуючи індивідуальні особливості організму.