VivaWino Immunity Кагор імунітет
Характеристики
- Зовнішній вигляд: Густа маса, допускається кристалізація
- Структура: Однорідна
- Колір: Рубіновий, з червоним відтінком
- Запах: Властивий вину
- Питома щільність, г / дм3: 1390 - 1410
- Масова складова вологи, %: 17 – 21
Варіанти вживання Винних ДЖЕМІВ.
Корисні Винні ДЖЕМИ органічно дополнять Ваш раціон харчування, прикрасив його вишуканими смаками та ароматами.
Можна вживати як окремий елемент здорового харчування, так і в поєднанні з різними стравами.
Гармонічно поєднується з наступним:
- СИРНА ТАРІЛКА (брі, камамбер, шаурс, нешатель, рокфор, горгонзола, пармезан, сири з козячого молока, Чеддер та ін.)
- М'ЯСНА ТАРІЛКА (хамон, прошутто, мортаделло, брезаола, салямі, чорізо, корейка та ін.)
- СНІДАНКИ (млинці, оладки, сирники, тости, каші, мюслі, круасани та ін.)
- ВИПІЧКА (шарлотка, чізкейк, кекси, печиво, пироги, булочки, манник, пеппаркакор та ін.)
Також, з Винних ДЖЕМІВ можна робити напої: безалкогольний глінтвейн, різноманітні коктейлі, натуральні чаї та ін.
Рекомендації по вживанню:
1. Продукцію рекомендується вживати під час або після прийому їжі.
2. Для приготування напоїв, продукцію можна розчинити у воді, що не перевищує температуру 38 0С, щоб максимально зберегти крисний концентрований склад продукту.
3. Для профілактичних цілей або у складі комплексної програми реабілітації рекомендована тривалість вживання становить 15-20 днів (дорослим 2-3 рази в день 1-2 чайні ложки (дітям від 3 років 0,5-1 чайної ложки) через 30 хвилин після їжі).
ВАЖЛИВО!!! При вживанні продукції рекомендується:
1. Дотримуватись споживання добової норми питної води, яка становить 1,5-2 літри на добу.
2. Не вживати продукцію натщесерце, так как вона має концентрований склад органічних кислот.
3. Мати на увазі, що продукт має тонізуючий вплив на мозок.
Умови зберігання: зберігати в темних, прохолодних приміщеннях при температурі від 0 0С до 25 0С та вологості не більше 85%. Після відкриття упаковки зберігати в холодильнику. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Протипоказання:
- індивідуальна непереносимість продукту та/або його компонентів;
- алергічна реакція на продукт та/або його компоненти;
- людям, які хворіють сахарним діабетом, перед вживанням даного продукту рекомендується проконсультуватися с лікарем;
- вагітним та годуючим рекомендується перед вживанням даного продукту проконсультуватись з лікарем, так як продукт розріджує кров.
Та перед вживанням будь-якого продукту пам’ятайте вислів мудрого цілителя Парацельса, який говорив: «Лише міра визначає, буди речовині шкідливою або корисною».
100% натуральний, органічний продукт харчування.
Склад: безалкогольний концентрат десертного спеціального типу солодкого червоного вина Кагор, натуральний мед акації.
В 200 грамах продукту "ІМУНІТЕТ" міститься до 3 літрів БЕЗАЛКОГОЛЬНОГО вина Кагор.
Енергетична цінність/калорійність на 200г: ≤3615kJ (кДж) / ≤864kcal (ккал)
Харчова цінність на 200 г: білки ≤0,16g (г), жири – 0g (г), вуглеводи – ≤ 121g (г)
Не містить цукру, спирту, будь-яких консервантів, домішок або підсилювачів смаку.
Без термічної, НВЧ та будь-якої хімічної обробки.
Вітаміни: С, РР, А, Е, К, В1, В2, В5, В6, В7.
Мікроелменти: калій, каротин, залізо, кальцій, магній, фосфор, марганець, натрій, цинк, мідь, йод, хлор, сіра, бор, алюміній, цинк.
Органічні кислоти: вина, яблучна, молочна, лимонна, щавелева, корична, янтарна, саліцилова.
Поліфеноли (антиоксиданти): флавоноїди, антоціани (що містять таніни), флаваноли ( в т.ч. процианідоли та катехіни), хінони, кумаріни, ресвератрол.
У Винному ДЖЕМІ "ІМУНІТЕТ" міститься концентрований склад наступних корисних речовин:
- вітаміни групи В (B1, B2, B3, В5, B6, B12, B15). Їх основна функція - укріплення захисних сил для протистояння інфекціям.
- ВІТАМІН С, має противірусні властивості. Сприяє захисту від руйнівної дії вільних радикалів, що ослаблюють імунітет.
- ВІТАМІН А, який робить лейкоцити більш живучими. А це підсилює опір організму вирусним, бактеріальним та грибковим інфекціям.
- ЗАЛІЗО, яке краще засвоюється з вітаміном С. Це допомагає імунній системі краще справлятись зі своїми функціями.
- МАРГАНЕЦЬ, який необхідний для правильного функціонування імунної системи.
- ЙОД, необхідний для підтримання функцій щитовидної залози.
- МАГНІЙ (особливо у поєднанні з вітаміном В6) здійснює нормалізуючий ефект на стан нервової системи при емоційній напрузі, депресії, неврозі, які ослаблюють імунітет.
- ХЛОР, КАЛІЙ, НАТРІЙ, РУБІДІЙ сприяють регуляції водного та кислотно-лужного балансу. Це сприяє попередженню в організмі кислотного середовища, в якому розмножуються віруси та інфекції.
- ЦИНК допомагає імунній системі боротись з бактеріями та вірусами.
- ФОСФОР необхідний для того, щоб ваше тіло могло нормально засвоювати більшість витамів та минералів, включаючи вітаміни групи В. Це зміцнює імунітет.
- МІДЬ, діючи у поєднанні з аскорбіновою кислотою (вітамін С), перешкоджає проникненню в організм запальників та мікробів.
- ФЛАВОНОЇДИ мають противірусні, протизапальні та антиоксидантні властивості.
- АНТОЦІАНИ являються рослинними сполуками, які мають сильну імуностимулюючу дію. Здійснюють бактерицидний вплив на гнилісну мікрофлору кишечника, підсилюють біологічну дію вітаміна С та мають Р-вітамінну активність.
- КУМАРИН являеться природним засобом для розрідження крові. А це грає велику роль у виведенні шкідливих компонентів з крові, які ослаблюють імунітет.
- РЕСВЕРАТРОЛ знижує здатність вірусів до розмноження в організмі, зменшує запалення, сприяє зниженню руйнування та гибелі клітин, спричинені вірусом.
Не являється лікарським засобом!
Інформація представлена виключно для ознайомлення та не призначена для встановлення діагнозу та призначення лікування.
Зовнішній вигляд
|
Густа маса, допускається кристалізація |
Структура
|
Однорідна |
Колір
|
Рубіновий, з червоним відтінком |
Запах
|
Властивий вину |
Питома щільність, г / дм3
|
1390 - 1410 |
Масова складова вологи, %
|
17 – 21 |